Find det rigtige leje

oprettet d. under Gode råd, Teknik

Find det rigtige leje til din trailer

Når du konstaterer at det er tid til at skifte et hjulleje på din trailer, er det vigtigt at du erstatter det eksisterende leje med et tilsvarende. Det anbefales at man altid skifter hjulmøtrik/Flangemøtrik samt sikkerhedsring ved udskiftning af lejer, da det oftest er en engangs låsemøtrik.

Når du har afmonteret det gamle leje, skal det identificeres. Dette kan gøres på 2 måder;
  • Ved hjælp af lejets nummer
  • Ved at mål lejet.

Hvis du kan se lejets nummer, benytter du blot søgefunktionen her på Trailerfix.dk til at finde lejet. Det er tilstrækkeligt at skrive lejets nummer i søgefeltet.
Find dit leje ved at benytte søgefuktionen

Kan du derimod ikke identificere lejet ud fra nummeret, kan du bruge vores smart varefilter til at finde det rigtige leje.

Bestem leje type
Først skal vi kende lejets type. Dette kan du finde ved at kigge i tabellen herunder.
Lukket kugleleje Konisk leje til trailer
Kugleleje Lukket kugleleje Konisk leje
Find lejets mål

Når du har bestemt hvilken type leje der på din trailer, skal vi har dit eksisterende leje målt. Vi skal bruge følgende, for at sikre os du får det korrekte leje første gang:

A: Indvendig diameter (Mål fra inderkant til inderkant)
B: Udvendig diameter (Mål fra yderkant til yderkant)
C: Leje bredde (Tykkelsen)

For de sikreste resultater anbefales det at måle med en skydelære. Når du kender målene sætter du blot tallene ind i varefilteret her.

Som du kan se i eksemplet herunder, finder den kugleleje 6206 ved at angive målene for den


Hos Trailerfix.dk finder du altid et stort udvalg af trailer reservedele og tilbehør til netop din trailer. Vi tilbyder markedets bedste priser på kuglelejer, lukkede kuglelejer og koniske lejer. Vi har naturligvis også låseringe og pakdåser, som ligeledes bør skiftes ved udskiftning af lejer.
 

Kommentar(er) 1

  • Andre Ras lønberg
    Andre Ras lønberg

    Har fået oplyst fra brenderup at jeg skal bruge disse lejer, har i ikke dem? Leje 111633 Leje 11634 Pakdåse 111632 God dag

    Svar

Skriv din kommentar