-->

Betalingsmetoder

Når du handler trailer reservedele og tilbehør hos Trailerfix.dk er det både nemt og ganske gratis at betale for din ordre.

 

Betal med kort

Trailerfix.dk modtager alle gængse kredit- & Debit kort, udstedt i danmark. Det er ganske gratis at betale med kort.

 

Betal med Mobilepay

Ønsker du at betale din ordre med Mobilepay, vælger du blot kortbetaling - her får du mulighed for at vælge mobilepay. Skriv dit telefonnummer og accepter på din mobil, så bliver ordren gennemført.

 

Sikker betaling

Betaling med kort, ViaBill eller Mobilepay er yderst sikre betalingsformer. Alle oplysninger du afgiver sendes krypteret. Trailerfix.dk 

 

 

Betal på faktura eller små afdrag

Ønkser du først at betale din ordre efter du har modtaget dine varer? Så vælg ViaBill som betalingsløsning. 
Læs ViaBill´s betingelser her 

 

Kan jeg betale med bankoverførsel?

Nej. Hos Trailerfix.dk har vi besluttet at det ikke skal være muligt at betale sin ordre med bankoverførsel. Generelt anbefaler vi ikke at private benytter denne betalingsform, da man herved ikke er beskyttet af indsigelsesordningen. 

 

Tilbagebetaling

Har du et tilgodehavende hos Trailerfix.dk, f.eks. fordi du har returneret en ordre, bliver beløbet sat ind på din konto. Dette sker ved kreditering af det kort du benyttede ved bestilling.

 

Netto Kontant 8 dage

Denne betalingsform er forbeholdt virksomheder i selskabsform, og forudsætter altid Trailerfix.dk´s accept. Private kan ikke vælge denne betalingsmetode. I nogle tilfælde, kan Trailerfix.dk vælge at kræve forudbetaling.

 

EAN fakturering

Denne betalingsmetode anvendes af virksomheder og offentlige institutioner.