Profil

Trailerfix.dk er sat i verden, med det formål at give alle mulighed for at få billige trailer reservedele i høj kvalitet.
Iflg. dst.dk er der registreret en million trailere i Danmark - Alle disse har i deres levetid behov for reservedelele

Trailerfix.dk er baseret på en række samarbejdspartnere, hvilket betyder at vi ikke selv har et fysisk lager, og derved ikke udgifter til lagerpersonale, store bygninger osv. Dette gør at vi kan tilbyde dag til dag levering, og lave priser.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og har du brug for råd og vejledning, er vi naturligvis behjælpelige. For at gøre det hele så nemt som muligt for både dig, kan du sende en mail på kundeservice@trailerfix.dk, hvor du beskriver din udfordring, gerne med billeder.

Vores reservedelsprogram er stort, og omfatter alle væsentlige dele, til både Variant, Brenderup, Ifor Williams, Humbaur, Camp-let og mange andre. Vores primære sortiment er dog universale trailer reservedele og tilbehør. Skulle vi mod forventning ikke have den vare du søger i vores sortiment, kan du altid sende os en mail på kunderservice@trailerfix.dk eller benytte vores kontaktformular her.

Med trailerfix i baghånden er du altså altid sikret tilbehør og reservedele til din trailer til en lav pris. 


Juridiske Oplysninger

Juridisk navn: Trailerfix.dk A/S
Petersmindevej 2E
6600 Vejen
E-mail: kundeservice@trailerfix.dk
Telefon: 79 30 61 11
CVR.: 36562943