Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Betaling
Levering
Risikoen for varerne
Ordrebekræftelse
Fejl og priser
Reklamationsret
Fortrydelsesret
Varens stand ved reutrnering
Undtagelser fra fortrydelsesretten
Persondatapolitik
Cookies
Klageadgang


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra webshoppen på Trailerfix.dk. Betingelserne er gældende, såfremt der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Trailerfix.dk

Generelle oplysninger
Trailerfix.dk A/S
Petersmindevej 2E

6600 Vejen
Cvr.: 36462943

Bemærk, vi har ikke noget fysisk salgssted, så det er desværre ikke muligt at afhente varer. Vi er en udelukkende online, for at holde omkostninger, og derved priserne nede.

 

E-mail: kundeservice@Trailerfix.dk
Etableringsår: 2015

Betaling
På Trailerfix.dk kan du benytte følgende betalingsmetoder:

 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • Eurocard
 • Dankort
 • ViaBill (køb nu - Betal senere)
 • EAN betaling
  Kun for virksomheder / offentlige institutioner med EAN Nummer. Netto kontant 8 dage, med mindre andet er aftalt
 • Netto Kontant 8 dage
  Kun virksomheder i selskabsform, med offentligt tilfængelige regnskaber.
  Trailerfix.dk forbeholder sig retten til at kræve forudbetaling ved nye kunder.
  Ved for sen betaling pålægges rykkergebyr og renter jf. gældende lovgivning.
  Ønskes andre betalingbetingelser, kontakt Trailerfix.dk

 

Betaling via kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber bestiller med et kredit- /debetkort reserveres beløbet på købers konto. Betaling sker i forbindelse med afsendelse af varerne. Der bliver aldrig trukket et højere beløb end det, køber har godkendt ved købet.

Trailerfix.dk krypterer alle kortoplysninger, med den såkaldte SSL (Secure socket layer) protokol. Dette sikrer at andre ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer. Trailerfix.dk opbevarer ikke kortoplysninger.

Klik her for ViaBill betingelser

Der er følgende gebyrer ved betaling:

Betalingkort: 0,-

Mobilepay: 0,-

 

Viabill: 

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer, og herefter falder den rente-og gebyrfrie månedsydelse hver den 20. i måneden. Aftalen om betaling hos ViaBill bortfalder, når et køb fortrydes, jf. forbrugeraftalelovens § 26. ViaBill finansierer køb op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Læs mere her: www.ViaBill.com/kredit

 
Levering

Danmark:
Trailerfix.dk bestræber at ordrer indgået inden kl. 15.00 afsendes samme dag, såfremt varen er på lager eller fjernlager, til levering næste hverdag. Ordrer indgået efter 15.00 afsendes dagen efter
.
Trailerfix.dk leverer som udgangspunkt med Post Danmark. For at Trailerfix.dk kan overholde sin dag-til-dag levering, forudsætter det at Post Danmark overholder dag-til-dag leveringen. Større varer, F.eks. aksler vil dog ofte blive leveret med en leverandør efter vores valg.

Trailerfix.dk leverer til hele Danmark, med undtagelse af Grønland og Færøerne.

Trailerfix.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.

Trailerfix.dk forbeholder sig retten til at vælge en anden fragtmetode.

På ordre under 499,- inkl. Moms tillægges kr. 49,- til forsendelse. Ønskes pakken omdelt til din adresse udgør fragtprisen kr. 69,-

Ønskes lørdagslevering er det udelukkende fragtmetoden "Med omdeling" der kan benyttes

Ved ordrer over 499,- inkl. moms,  er der fri fragt uden omdeling (Komplette trailere undtaget!). Ønskes omdeling til din adresse tillæges kr. 69,-

Levering af varer fra Trailerfix.dk anses for sket, når køber har fået varen udleveret. Vi kan ikke garantere at ordren sendes samlet, hvorfor du kan modtage mere end en pakke. Fragtprisen er dog uændret.

 

Fragt af trailer

Alle trailere pålægges kr. 399,- for forsendelse.

Risikoen for varerne
Varer sendes som udgangspunkt med Post Danmark, som forsikret pakke. Risikoen for varerne overgår til køber, på leveringstidspunktet.

Ordrebekræftelse
Når du har lagt en ordre på Trailerfix.dk sendes der automatisk en ordrebekræftelse til din mail-adresse. Det er dit bevis på at Trailerfix.dk har modtaget din ordre. Du vil ligeledes modtage en mail, når din ordre er pakket og sendt.

Fejl og priser
Priserne er dagspriser. Alle aftaler med Trailerfix.dk indgås på dansk.
Såfremt du ønsker en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på Trailerfix.dk eller sende en mail til info@Trailerfix.dk

Reklamationsret
Trailerfix.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven på fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe/mangelfuld vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen skal meddeles Trailerfix.dk inden for rimelig tid.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Trailerfix.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til os på mail: info@Trailerfix.dk.

Varereturnering foregår til denne adresse:


Trailerfix.dk
Petersmindevej 2E
6600 Vejen
Bemærk at vi IKKE modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke muligt at aflevere pakken personligt.


Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Desuden bør du vedlægge en kopi af kvitteringen for afsendelse, så vi kan returnere dine fragtomkostninger.
For hurtig og enkel ekspedition, bedes du benytte vores kontaktformular som du finder her, eller sende en mail til info@trailerfix.dk. Det er vigtigt du beskriver fejlen/manglen så detaljeret som muligt.

Fortrydelsesret
FOR ERHVERVSKUNDER (B2B) ER DER INGEN FORTRYDELSESRET MEDMINDRE ANDET ER SKRIFTLIGT AFTALT.


Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail til info@Trailerfix.dk, eller ved at benytte vores standardfortrydelsesformular som du finder her: 

 

Standardfortrydelsesformular

- Til Trailerfix.dk A/S, Petersmindevej 2E, 6600 Vejen, Kundeservice@trailerfix.dk

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

 

(*) Det ikke relevante udstreges


I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Aksler samt større aluramper..
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 59,- - Returlabel kan evt. købes her.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.


Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Trailerfix.dk

Petersmindevej 2E

6600 Vejen
 

Det er ikke muligt at aflevere pakken personligt.

Varer undtaget fra fortrydelsesretten:

 • Varer fremstillet specielt til forbrugeren, f.eks. aksler i specialmål eller varer som har fået et tydeligt personligt præg
 • Varer som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen
 • Varer som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen
 • Indregistrering, omregistrering og nummerplader

 

Persondatapolitik
For at kunne indgå aftale med Trailerfix.dk, registrerer vi følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Trailerfix.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Direktøren og de ansatte i Trailerfix.dk samt dennes moderselskab har adgang til de oplysninger der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.Trailerfix.dk er:
Trailerfix.dk A/S
Petersmindevej 2E
6600 Vejen
Oplysninger afgivet til www.Trailerfix.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Trailerfix.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Trailerfix.dk via E-mail: info@Trailerfix.dk
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Cookies
På Trailerfix.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet samt dets funktionalitet, for at gøre brugen af sitet så nem som mulig for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din maskine, hvordan er dog afhængig af din browser.
Trailerfix.dk opsamler Cookies fra google analytics, til salgsanalyser og statistik.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores hovedmail info@Trailerfix.dk. Med henvisning til Lov nr. 524 af 29. april 2015 om alternativ tvistløsning i forbindelse med forbrugerklager (forbrugerklageloven), kan forbrugere fra 1. oktober 2015 indbringe klager vedrørende tvister med Trailerfix.dk A/S til

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Denne klageadgang er fastsat i forbrugerklagelovens kapitel 5 om mediation. Dette koster 100 kr., som ikke tilbagebetales. Er der ikke fundet en mindelig løsning ved mediation, kan der klages til Forbrugerklagenævnet eller et andet relevant og godkendt ankenævn. Dette koster 400 kr. Dette beløb tilbagebetales, hvis klageren får medhold.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kan fastsætte beløbsmæssige over- og undergrænser m.v. for størrelsen på det omtvistede beløb, som betingelse for indbringelse af klager. Læs nærmere herom på www.forbrug.dk

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr